USR îi invită pe clujeni la o dezbatere la Invest Cafe

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Filiala clujeană a Uniunii Salvați România îi invită pe clujeni la o discuție despre alegerile din 11 decembrie și planurile de viitor ale formațiunii, în cadrul unei dezbateri ce va avea loc joi, 9 martie, începând cu ora 18:30, la Invest Cafe (Str. Republicii nr. 7).

„În luna februarie povestea democrației în Romania s-a scris în stradă. PSD a croit o ordonanță magică pe măsurile și nevoile lui Liviu Dragnea și ale tovarășilor săi, care-i făcea invizibili la justiție.

Voi ați protestat în stradă împotriva acestui abuz major, USR a dus protestul și mesajele voastre în Parlament. Am cerut abrogarea OUG 13 şi demisia ministrului Justiţiei Florin Iordache. Am adăugat amendamente la OUG 14 pentru a-i reduce riscurile și am obținut respingerea prin lege a OUG 13.

USR a anulat printr-un amendament la legea bugetului o altă ordonanță deurgență a guvernului Grindeanu (OUG 9) care legaliza deturnarea de fonduri publice și a reușit, solicitând dezbateri publice să blocheze planul majorităţii PSD-ALDE de a dezincrimina tăierile ilegale de păduri și de a respinge “de pe scaun” OUG 79 privind reforma în sănătate.

USR aduce deja în fiecare zi vocea cetățenilor în Parlament. Voi, toți acei #rezist, care ați înțeles că o schimbare sustenabilă nu se (mai) poate face fără implicare politică efectivă, sunteți o parte majoră a acestei voci.

Dincolo de mărunte și inerente stângăcii de început USR este astăzi acolo unde și ceea ce trebuie să fie. Haideți să ne cunoaștem mai bine. Haideți să #rezistămîmpreună, este mesajul celor de la USR Cluj. 

Clujul Politic va lua parte la această dezbatere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *