Deputatul USR Emanuel Ungureanu i-a făcut plângere la DIICOT urologului Mihai Lucan

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Războiul dintre Emanuel Ungureanu și medicul urolog Mihai Lucan ce datează de mai mulți ani a trecut la un alt nivel.

Ajuns deputat în Parlamentul României din partea USR, Ungureanu a anunțat că i-a făcut plângere la DIICOT lui Mihai Lucan pentru acuzațiile grave pe care medicul le-a făcut într-un interviu la adresa medicilor de la Institutul Fundeni, pe care îi suspectează că sunt complici la traficul de organe.

„Sunt convins că procurorii își vor face datoria! Lumea transplantului trebuie să fie populată de medici competenți, de caracter, care să nu facă trafic cu viața!”, a susținut deputatul USR.

Emanuel Ungureanu a anunțat pe pagina sa personală de Facebook că Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj Napoca, acolo unde acesta a fost angajat în perioada când Mihai Lucan era directorul instituției, că este în colaps financiar!

„L-am interpelat pe ministrul Sănătății pe tema dezastrului financiar lăsat în urmă de managementul acestei instituții după retragerea profesorului Lucan de la șefia secției de Transplant. L-am rugat pe ministrul Florian Bodog să trimită urgent Corpul de Control la această instituție și să găsească soluții pentru ca activitatea de transplant să nu fie afectată!

Lupta împotriva mafiei din sistemul de transplant continuă, atacurile împotriva mea s- au întețit.
Rezist, nu sunt singur!”, a precizat Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *