PSD Cluj: Când veți susține bugetarea proiectelor promise domnule Emil Boc? Nimeni și nimic nu vă poate împiedica să faceți asta!

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

În ultimii ani o serie de proiecte propuse clujenilor de către Emil Boc în campaniile electorale au fost abandonate, altele blocate, susține PSD Cluj.

Nici în proiectul de buget al municipiului Cluj-Napoca din 2017 nu au fost cuprinse o serie de proiecte repetate timp de 12 ani clujenilor însă nerealizate până în astăzi.

„Sunt o serie de proiecte care au fost promise de către Emil Boc dar care nu sunt cuprinse nici în bugetul din 2017, de la cele trei cartiere de locuințe  – Borhanci (2016), Lomb și Tineretului și până la abandonarea amenajării zonei Cetăţuia sau reabilitarea Băilor Someşeni (2012).

Emil Boc a câștigat alegerile promițând și `Someșul navigabil` în campania din 2012 și `monorailul pe albia râului Someș` propus în 2014. De asemenea, proiectul Aqua Park pentru care Emil Boc și PNL Cluj au alocat 1.000.000 lei în 2013 a rămas la stadiul de schiță iar promisiunea de acum trei ani privind înființarea unui patinoar permanent a fost rapid uitată.

Centrul Cultural Transilvania teoretic prioritar în ultimii ani pentru Emil Boc a devenit o poveste fără sfârșit și nici până acum nu s-au început lucrările, apoi crearea de mii de locuri de muncă în Cluj Innovation City au fost alte vorbe fără fond aruncate în campania electorală și uitate total după.

Când veți susține bugetarea proiectelor promise domnule Emil Boc? Nimeni și nimic nu vă poate împiedica să faceți asta!”,  a declarat Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *