Șulea a candidat singur și a ieșit președinte al PNL Florești

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Alegerile din cadrul organizației Florești au adus în cea mai mare comună din țară spuma PNL. Astfel, printre cele peste 200 de persoane prezente s-au numărat și o serie de nume grele ale PNL (unii chiar membri ai PNL Florești), printre care: Alina Gorghiu – fost președinte al PNL la nivel național, parlamentar, Daniel Buda – europarlamentar, prin vicepreședinte PNL la nivel național, Marius Nicoară – senator, Sorin Moldovan – deputat, Adrian Oros – deputat, Giulian Groșan – consilier județean, Călin Tuluc – consilier județean, Todea Cosmin – consilier județean, Maria Forna – Prim vicepreședinte TNL România, Mihaela Suciu – președinte OFPNL Cluj, Mircea Abrudean – prim vicepreședinte PNL Cluj. Bineînțeles, alături de consilierii locali PNL Florești, membrii PNL Florești și simpatizanți.

“În ultimii 10 ani Floreștiul a devenit un stindard al liberalismului clujean. Organizația PNL Florești este una din cele mai mari, cele mai active și printre cele mai tinere din județ. Am pus deosebit accent pe îmbinarea tinereții cu experiența. La Florești, liberalismul înseamnă o echipă tânără, dinamică, plină de entuziasm care însă nu duce lipsă nici de experiența seniorilor. Floreștiul presupune o abordare specială a modului de a face politică. Avem o comunitate de peste 40.000 de oameni, extrem de tânără, persoane cu posibilități materiale peste medie și în marea majoritate educată, cu studii superioare. Cerințele și așteptările acestei comunități sunt mari și de-a lungul timpului am reușit în mare parte a satisface aceste doleanțe”, se laudă într-un comunicat Șulea.

 

Raportat la strict componenta politică, cifrele vorbesc. La prezidențialele din 2014, Klaus Iohannis s-a impus cu 82,8% din voturi. La alegerile locale din 2016 PNL a obținut peste 40% din voturi, PSD abia trecând de 10%, iar PMP sau ALDE fiind sub borna de 10%. În fine, la alegerile generale, PNL a câștigat cu peste 30%, PSD obținând din nou puțin peste 10%, iar PMP și ALDE situându-se la minusculele cote de 3,4%, respectiv 2,3%.

Le mulțumesc tuturor celor care în ultimii 10 ani au pus umărul la cristalizarea și formarea spiritului liberal în Florești și urez succes noii echipe, alături de care în următorii ani vom continua a demonstra că liberalismul este soluția perfectă atât politic cât și administrativ pentru provocările dinamicei comunități floreștene. Și, nu în utimul rând le mulțumesc tuturor celor care au dat curs invitației de a participa la această zi specială a liberalismului floreștean, menționându-i aici în special pe Alina Gorghiu, Maria Forna, Mihaela Suciu, Daniel Buda, Marius Nicoară, Adrian Oros, Sorin Moldovan, Giulian Groșan, Călin Tuluc, Todea Cosmin”, a mai spus în comunicat președintele PNL Florești și totodată primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Componența Biroului Politic Local Florești așa cum a rezultat ea după alegeri

Președinte

HORIA PETRU ȘULEA

Vicepreședinți

Bogdan PIVARIU

Vasile IRIMIEȘ

Tatiana HINTEUAR

Traian ABRUDAN

Gabriel CRIȘAN

Horațiu MUNTEAN ROȘCA

Alina CHIOREAN

Nicolae OLTEAN

Vasile POP

Alin STAN

 

Membri

Camelia CRISTOLȚAN

Mihai GABOR

Adriana BRAD

Dragoș ARIȘANU

Cristian George POP

Ioachim VANCEA

Luciana STAN

Emil DANCIU

 

Trezorier

Ana Maria SENTEȘ

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *