Iohannis: „România are nevoie de partide puternice”

Politica nationala

Şefia Partidului Național Liberal (PNL) este disputată astăzi în CN de Ludovic Orban, Cristian Buşoi și Viorel Cataramă.

Preşedinte Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, prin intermediul consilierului prezidenţial Laurenţiu Ştefan, un mesaj Congresului PNL în care precizează că România are nevoie astăzi, mai mult ca oricând, de partide puternice, caracterizate de democraţie internă reală şi de dezbatere.

„România are nevoie azi, mai mult ca oricând, de partide puternice. Prin partid puternic nu înţeleg însă un partid unde liderul său este puternic, ci un partid unde democraţia internă este reală, unde există dezbatere, unde toate resursele partidului sunt folosite la potenţialul lor maxim”, a transmis Laurenţiu Ştefan.

„Un partid puternic înţelege preocupările, grijile, nevoile şi aspiraţiile electoratului său şi răspunde articulând programe şi politici publice eficiente şi responsabile. Un partid puternic oferă, în acelaşi timp, cetăţenilor o viziune pentru România, arată clar de ce vrea puterea şi ce va face cu ea. Un partid puternic va convinge imediat că exercită puterea nu pentru liderii săi sau pentru apropiaţii lor, ci pentru cetăţeni şi comunităţile lor, pentru a întări postura României în plan regional, european şi în lume”, a adăugat consilierul prezidenţial, citând astfel din mesajul şefului statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *