Scandalul politic între Nasra și Tișe continuă! Social-democratul clujean îi recomandă un tratament medicamentos șefului CJ Cluj

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Scandalul cu iz politic între social-democratul Horia Nasra, deputat și președinte PSD Cluj, și președintele CJ Cluj, Alin Tișe, este departe de a se fi încheiat, iar războiul se dă prin comunitate de presă și declarații dure.

Ultimul atac la adresa liderului liberal din partea lui Nasra este extrem de dur, în care social-democratul îi recomandă un tratament medicamentos lui Tișe.

Redăm integral comunicatul lui Nasra:

Guvernul PSD prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală a alocat 670,367,594 de lei pentru obiective de dezvoltare și modernizare ale județului, fonduri pe care GUVERNĂRILE DE DREAPTA AU FOST INCAPABILE SĂ LE TRIMITĂ CLUJULUI!

„Alin Tișe face un circ ieftin și se comportă ca un baron local autentic, trimițând alegații politice în numele Consiliului Județean Cluj, o instituție care trebuie să se ocupe de administrație, nu de politică! Faptul că este frustrat și că PNL Cluj, prin baronii săi locali, Sorin Apostu, Horea Uioreanu sau Radu Bica s-au remarcat mai mult prin scandaluri de corupție decât prin realizări administrative, trebuie să-i dea de gândit!

PNL Cluj nu a sprijinit în ultimii ani obiectivele județene și regionale ale Clujului, în perioada Guvernului Cioloș, Clujul fiind abandonat de orice investiție guvernamentală!

În loc să continue în minciună, îi solicit lui Alin Tișe să se întoarcă la problemele județului, cât despre alte acuzații politice, îi recomand un PSIHIATRU care să-i prescrie un tratament medicamentos pentru ameliorarea stării acestuia”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Reacția lui Nasra vine ca urmare a ultimei declarații a șefului CJ Cluj, Alin Tișe, care este nemulțumit de alocarea bugetară primită de județul Cluj de la Guvern.

„Alocarea pentru județul Cluj a doar 670 de milioane de lei, adică 2,24% din totalul fondurilor, reprezintă o nouă sfidare a Clujului și a tot ceea ce el reprezintă.

Suma alocată situează județul Cluj pe locul 31 în ceea ce privește cuantumul fondurilor alocate. Asta, în condițiile în care județul nostru se situează pe locul 5 la nivel național în ceea ce privește contribuția la buget!”, a susținut Tișe într-o declarație de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *