Liberalul Rareş Rusu, numit vicepreședinte la Agenția Națională a Funcționarilor Publici

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Rareș Rusu a fost numit vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, de către premieru Florin Cîţu.

 “Modernizarea sistemului administraţiei publice româneşti, de altfel o preocupare majoră a Guvernului, va deveni un obiectiv prioritar pentru mine, în calitate de vicepreşedinte ANFP. Cred că pot să aduc un plus de valoare prin experienţa dobândită în cursul mai multor ani de administraţie publică locală. Sunt sigur că acest lucru este benefic procesului  de reformă prin care trebuie să treacă sistemul funcţiei publice”, a declarat Rareş Stelian Rusu, vicepreşedintele ANFP.

Numirea a fost publicată în Monitorul Oficial.

Rusu, absolvent de științe politice,  fost consilier judetean PDL, este un traseist politic, a activat în PD, PDL, PMP si acum… PNL. Este fiul fostului sef al Politiei clujene dinainte de 1989, colonelul Rusu Stoian, cel care a batut-o pe disidenta anticomunistă Doina Cornea. 

1 thought on “Liberalul Rareş Rusu, numit vicepreședinte la Agenția Națională a Funcționarilor Publici

  1. Porcul asta e fiul lui Stoian Rusu, unul dintre cei mai mari batausi de la Inspectoratul Judetean de Militie Cluj, dinainte de 89. Nimic altceva decat o prostituata politica, fiul unui securist si al unei alte traseiste politice – Olivia Mandrutiu Rusu (mama lui). Cand o scapa tara asta de astfel de jigodii ? DNA-ul ce face ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *