PNL Cluj: „Domnule Nasra, nu fiți ipocrit și nu vorbiți de funie în casa spânzuratului!”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

PNL Cluj i-a răspuns, printr-un comunicat, deputatului Horia Nasra, care solicită demisia senatorului Marius Nicoară, după ce acesta a fost suspendat.

PNL îl face ipocrit pe Nasra.

„Dacă tot faceți pe “viteazul” cerând demisii, atunci cereți-o pe a propriului șef de partid, Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru fraude comise la Referendum!

Constatăm, cu regret, faptul că președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, nu ratează nicio ocazie să se penibilizeze în spațiul public. În loc să fie preocupat să pună în aplicare programul de Guvernare cu care a mințit clujenii acum 1 an sau să se lupte în aceste zile în Parlament astfel încât proiectele majore ale județului nostru să obțină finanțare de la bugetul național, Horia Nasra trimite comunicate de presă în care solicită demisii.

 

Domnule Nasra, nu sunteți altceva decât un fals deontolog, un slugoi al lui Liviu Dragnea căruia, din păcate, nu aveți bărbăția să îi solicitați demisia deși acesta are o decizie DEFINITIVĂ de închisoare cu suspendare în dosarul “Referendumul” și este implicat în alte dosare pentru infracțiuni de corupție și de fraude cu fonduri europene iar, cu toate acestea, stă cocoțat pe scaunul de șef al Camerei Deputaților, al treilea om în statul român și de șef mai mult decât din umbră al Guvernului.

Nu v-am văzut cerând demisii nici atunci când colegi de-ai dumneavoastră precum Adrian Năstase, Miron Mitrea, Marian Vanghelie, Radu Mazăre și mulți alții au fost anchetați, judecați și condamnați pentru fapte de corupție, trafic de influență sau alte fapte grave. Nici în aceste zile nu v-am văzut să vă delimitați de colegii dumneavoastră, Șerban Nicolae sau Florin Iordache, cei care mazilesc legile justiției în interesul lui Liviu Dragnea și PSD, în ciuda zecilor de mii de oameni ieșiți în stradă, a numărului mare de intituții care vă transmit zilnic că greșiți precum și a opoziției partenerilor internaționali.

Așa că, domnule Nasra, nu mai fiți ipocrit și nu vă mai erijați în lupul moralist pentru că nu sunteți nici pe departe într-o astfel de poziție. Vă recomandăm pe viitor să vă vedeți bârna din propriul ochi înainte de a observa paiul din ochii altora”,cere într-un comunicat conducerea PNL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *