Liviu Dragnea le promite românilor că în 2018 vor trăi mai bine

Politica nationala

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis în mesajul de Anul Nou că România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, iar românii o vor duce mai bine în 2018.

„2017 a fost mai puțin liniștit decât am sperat. Dar, dacă dăm la o parte zgomotul politic, vedem un an cu realizări fără precedent.

România a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. Măsurile din programul de guvernare au dus la creșterea veniturilor populației. Parlamentul a reușit să dezbată și să îndrepte o parte importantă a legilor Justiției. Întreaga societate a fost parte a acestui proces.

Dincolo de lupta politică și de excesele ei, rămân faptele. România a făcut pași înainte și vă asigur că în 2018 va grăbi pasul. În 2017 românii au trăit mai bine ca în 2016, iar în 2018 vor trăi mai bine ca în 2017. Asta este grija și obligația guvernării noastre.

Vreau să sărbătorim Centenarul Marii Uniri prin bunăstare, unitate și dreptate.

Vă doresc tuturor un An Nou fericit, cu multă sănătate și împliniri! La mulți ani!”, a scris Dragnea pe pagina sa oficială de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *