Ksenia Sobciak, candidată din partea opoziţiei la alegerile prezidenţiale din Rusia, a fost agresată de un bărbat la Moscova

Politica externa

Ksenia Sobciak, candidată la alegerile prezidenţiale din Rusia şi apropiată de opoziţia liberală, afirmă că a fost agresată duminică, la Moscova, de un bărbat care a lovit-o şi a stropit-o cu un lichid care s-a dovedit a fi apă, relatează AFP.

„Am fost atacată de un bărbat. M-a lovit şi am căzut. M-a stropit cu ceva, strigând ‘Asta este pentru Jirinovski’. Am anunţat poliţia”, a anunţat Ksenia Sobciak pe Twitter.

Poliţia rusă a anunţat că l-a reţinut pe agresor şi a precizat că lichidul cu care a fost stropită Ksenia Sobciak era apă.

Ksenia Sobciak i-a aruncat un pahar cu apă în faţă candidatului extremei drepte la prezidenţiale, Vladimir Jirinovski, săptămâna trecută, în cursul unei dezbateri televizate, după ce aceasta a insultat-o copios.

Fosta vedetă de televiziune, simbol al tineretului înstărit din Rusia şi detestată de mulţi cetăţeni, Ksenia Sobciak, în vârstă de 36 de ani, este una din rarele surprize ale acestor alegeri în care victoria preşedintelui Vladimir Putin pare jucată dinainte.

In ciuda acuzatiilor ca ar fi o „marioneta a Kremlinului”,  fosta vedeta de televiziune Ksenia Sobciak, devenita in ultimii ani jurnalist independent, a formulat critici de o duritate neasteptata la adresa lui Vladimir Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *