Liderul PMP Cluj, Cristian Lungu, dezminte plecarea a peste 150 de membri la PNL Cluj şi îl atacă pe Rareş Rusu – „O nulitate politică”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Preşedintele PMP Cluj, senatorul Vasile Cristian Lungu, a dezminţit plecarea în masă a peste 150 de membri la PNL Cluj, lansând un atac dur la adresa lui Rareş Rusu. 
 
Cristian Lungu susţine că Rareş Rusu a fost exclus din partid în 2017 şi nu are cum să plece cu 150 de membri pentru că nu a reuşit să adune atâţia la vizita lui Traian Băsescu la Cluj. 
 
„Stimați clujeni, 
 
Azi o nulitate politică, Rareș Rusu, a anunțat în mod public că părăsește PMP Cluj împreună cu 150 de membri ai partidului nostru. Acest personaj caraghios care s-a umplut de ridicol în 2016 fiind singurul candidat care a dorit să ajungă parlamentar, dar care nu a cheltuit nici măcar 1 leu (da, ați citit bine: 1 leu) în campania electorală pt el însuși, se află, oare, la a câta încercare de a-și resuscita cariera politică?

„Domnule Rareș Rusu o scurtă lecție de logică elementară: nu puteți pleca dintr-un partid dacă nu sunteți membru al acelui partid!! Dumneavoastră ați fost exclus din partid în 2017! Mai mult de atât nu puteți pleca cu 150 de membri pentru că nu ați reușit să adunați, ca președinte PMP Cluj-Napoca, atâtea persoane la vizita președintelui în Cluj. Așadar, nu îi aveți pe acești „membri”.
PMP Filiala Cluj dezminte categoric că orice „plecare” a avut loc și vom ieși mâine în presă pentru a explica alegătorilor și membrilor noștri că absolut nimeni nu a plecat din PMP Cluj!”, a comentat senatorul Cristian Lungu pe pagina PNL Cluj.
 
Potrivit unui comunicat de presă, peste 150 de membri de la PMP Cluj ar fi aderat la PNL Cluj astăzi, alături de Rareş Rusu şi alţi lideri ai filialelor locale. 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *