Urările parlamentarilor clujeni de Paşte

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Majoritatea parlamentarilor clujeni s-au întrecut, la fel ca în fiecare an, în urări personalizate cu ocazia sfintelor sărbători pascale adresate celor care i-au trimis să îi reprezinte în Parlament, însă nu toţi au făcut acest gest.

Preşedintele interimar al PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a scris un mesaj simplu, alături de patru fotografii cu flori şi ouă. „Lumină și dragoste vă doresc tuturor de #Paști. Să aveți un #iepuraș bogat!”, a transmis deputatul.

Deputatul Cristina Burciu de la PSD Cluj a făcut şi ea apel la bunătate şi dragoste în tradiţionalul mesaj pascal.

„Sfânta Sărbatoare a Învierii Domnului să vă bucure sufletele, să vă deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare, să vă aducă armonie în casă și în gânduri, împăcare și înțelepciune!

Să ne amintim mereu să fim mai buni cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin și să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară! Sărbători binecuvântate vă doresc tuturor! Paște fericit!”, a scris Burciu.

Deputatul Cornel Itu (PSD Cluj) s-a rezumat doar să publice o fotografie tip gif cu sărbători fericite.

Senatorul PSD Vasile Ilea ne îndeamnă la iubire, bunătate şi să îi judecăm mai puţin pe ceilalţi.

„Cele trei virtuți sau cuvinte-cheie ale creștinismului sunt credința, speranța și iubirea. Cred că ele ne pot caracteriza și însufleți, ca model, pe fiecare dintre noi, indiferent de care și de cât de intense sunt convingerile noastre religioase. Iar exemplul dat de răstignire și Înviere este cel al jertfei voluntare și conștiente pentru cei vinovați, ca model de iertare și îndreptare a lor, și de biruință a binelui asupra răului în cele mai grele circumstante.

Dragi prieteni, vă îndemn să nu lăsam semnificația mai adancă a acestor zile să ne scape. Să-i judecăm mai puțin pe ceilalți, să-i iubim mai mult și să fim mai buni unii cu alții.

Paște fericit cu sănatate și cu bucurii tuturor!”, a scris senatorul clujean.

De la USR Cluj, doar senatorul Mihai Goţiu a transmis un mesaj de Paşte fanilor săi, din care nu a lipsit hashtag-ul #REZIST.

„FERICIRE, SPERANȚĂ ȘI ÎNCREDERE!

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști vă doresc, tuturor, zile fericite și tihnite alături de familie, prieteni și toți cei care vă sunt dragi!

Să fie zile pline de SPERANȚĂ! Nu o speranță deșartă, ci o speranță senină, bazată pe faptele și implicarea fiecăruia dintre noi în schimbare.

Și să fie zile în să ne gândim un pic mai mult la ÎNCREDERE. Încrederea fiecăruia în propriile forțe de a schimba în bine lumea în care trăim și, mai ales, încrederea în cei de lângă noi. Doar împreună vom reuși! SĂRBĂTORI FAINE!”, a scris senatorul.

Senatorul PNL Cluj Marius Nicoară a transmis şi el un mesaj scurt, alături de o fotografie cu mesajul „sărbători fericite”.

„Lumina Sfanta sa va aduca pace si bucurii, sanatate si intelegere! Sarbatori frumoase alaturi de familie si omenii dragi!”.

Deputatul paraşutat de la Oradea pe listele PNL Cluj, Sorin Moldovan, le-a transmis şi el clujenilor un mesaj de sărbători.

Celălalt deputat al PNL Cluj, Adrian Oros, nu a binevoit să le transmită niciun mesaj de sărbători celor care l-au trimis în Parlament.

Unul dintre cei mai invizibili parlamentari clujeni, Steluţa Cătăniciu (ALDE) nu le-a transmis niciun mesaj clujenilor pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia sfintelor sărbători pascale până la ora redactării acestui articol, ultima sa postare fiind de pe 11 martie.

Parlamentarii UDMR Cluj, senatorul Laszlo Attila şi deputatul Csoma Botond, nu au comunicat nimic pe reţelele sociale de Paşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *