Mihai Goțiu, senator USR: „Parcarea parlamentului, confiscată politic pentru mitingul PSD-ALDE”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu, a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că a fost votat ca parcările Parlamentului să poată fi folosite sâmbătă, 9 iunie, pentru mașinile și autocarele celor care vor veni la mitingul organizat de coaliția de guvernare PSD-ALDE.

„Vin de la ședința Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului în care, la propunerea lui Florin Iordache, s-a votat ca parcările Parlamentului să poată fi folosite, sâmbătă, pentru mașinile (și autocarele) ”invitaților” parlamentarilor PSD și ALDE la mitingul pentru apărarea corupților.

Dincolo de decizia abuzivă și absurdă, prin care un spațiu public este confiscat politic în interes de partid, eu văd, însă, și partea plină a paharului. Poate că hotărârea asta se va constitui într-un precendent pe baza căruia să se dea jos zidul din jurul Palatului Parlamentului, iar în parcul și parcările din jurul acestora să fie permis accesul necondiționat al tuturor cetățenilor români, nu doar al celor care vin ca invitați ”pe listă de partid”.

Să aibă ocazia și parlamentarii PSD și ALDE să fie mai aproape de cetățeni. Pe bune, nu doar la mitinguri pe bază de ‘convocator’. ;)”, a precizat senatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *