Preşedintele filialei PSD Cluj contează pe „câteva mii de oameni” la mitingul de sambata din Bucuresti!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Mobilizare maxima în organizaţiile PSD din ţară pentru mitingul care va avea loc sâmbătă, 9 iunie, la Bucureşti. „Câteva mii de oameni” vor pleca şi de la Cluj, anunta presedintele filialei clujene, deputatul Horia Nasra, citat de Mediafax.

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, susţine că filiala va conta la mitingul de la Bucureşti pe „câteva mii de oameni”, atât membri şi simpatizanţi, cât şi clujeni nemulţumiţi de atacurile împotriva Guvernului. „Fiecare preşedinte de organizaţie locală are libertate totală de organizare a deplasării la miting cu diverse mijloace de transport”, a spus Nasra.

Cei mai mulţi români care vor participa la mitingul PSD, din 9 iunie, de la Bucureşti, ar urma să plece din judeţul Olt – 10.000 de persoane şi din Iaşi – 6.000 de susţinători.

Suceava – 3.000
Bistriţa-Năsăud- 2.500
Alba – 2.500
Gorj – 2.000
Timiş – 2.000
Arad – 1.500
Satu Mare – 1.100

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni că mitingul împotriva abuzurilor va avea loc sâmbătă, ora 20.00, în Piaţa Victoriei, în condiţiile în care „există o putere subterană care parazitează deciziile importante”.

„Un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi acre vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse”, a declarat luni, după şedinţa PSD, Liviu Dragnea.

Mitingul organizat de PSD va avea loc sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 20.00, în Piaţa Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *