Emanuel Ungureanu, bilanţ personal după 2 ani de mandat: „Am muncit enorm cu și din dragoste pentru oameni”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Unul dintre cei mai muncitori şi implicaţi parlamentari clujeni, deputatul USR Cluj Emanuel Ungureanu, vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, şi-a făcut un scurt bilanţ personal după primii 2 ani de activitate parlamentară.

„Dragii mei, exact acum doi ani m-ați investit cu puterea votului vostru pentru a vă reprezenta ca deputat USR Cluj și vicepreședinte în Comisia de Sănătate din Camera Deputaților.

Am promis la începutul mandatului meu de deputat că voi fi vocea bolnavilor care strigă cu disperare în speranța că vor fi îngrijiți de un sistem medical populat cu profesioniști care iubesc și respectă ființa umană.

Unii dintre voi mi-ați cunoscut activitatea prin prisma luptei împotriva corupției din sistemul de transplant, alții mă cunoașteți din activitatea de ingrijire a copiilor dependenți de dializă, ați urmărit live activitatea mea din Comisia de Sănătate, m-ați văzut în stradă alături de personalul nemulțumit de legea salarizării inechitabile.

Am deschis în justiție mai multe bătălii împotriva unor monștri din sistemul nostru medical putred de corupție.

Foștii traficanți de organe contraatacă, mi-a fost atacată familia, au fost plătite articole de presă denigratoare, am fost târât în procese de către indivizi care într-un stat cu instituții puternice ar fi fost de mult timp în pușcărie.

Caracatița este uriașă, tai un braț și cresc zece…

Nu mă plâng și nu disper, este o luptă asumată.

Poate nu la voia întâmplării, în reportajul realizat astăzi de către PRO TV, am criticat vehement lipsa de eficiență a unei instituții responsabilă cu evaluarea calității în sistemul de sănătate și care căpușează financiar spitalele distruse pe care teoretic ar trebui să le sprijine.

Ați urmărit cu indignare live-urile realizate în multe spitale pe care le-am vizitat inopinat la rugămintea unor bolnavi disperați.

Peste 280.000 de români au văzut filmarea live realizată pe secția de Pneumoftiziologie a Spitalului Județean Mureș.

Un spital mai vechi decât România Centenară…

TOATE spitalele mizere pe care le-am vizitat au primit acreditarea ANMCS.

De exemplu, Spitalul Județean Cluj a plătit în 14 aprilie 2016, căpușei ANMCS, atenție, 216.28,20 lei!!!

Ați citit bine, peste 2 miliarde din banii bolnavilor s-au scurs în buzunarele unei instituții de stat care nu face decât să constate pe multe hârtii dezastrul care se vede cu ochiul liber.

Vă amintiți cele trei filmări din Serviciul de Anatomopatologie din Spitalul Județean Cluj, hruba infectă unde sunt obligați să lucreze 22 de medici și asistente medicale supraspecializate într-un domeniu vital?

Acel subsol infect a fost acreditat de ANMCS până în anul 2021!!!

Am muncit enorm cu și din dragoste pentru oameni.

Mi-am făcut mulți dușmani dar și foarte mulți prieteni care cred în mine și mă susțin.

Vă mulțumesc din suflet celor care mi-au transmis virtual sau față către față în acești 2 ani un gând de încurajare și sprijin.

Am nevoie de asta.

Vă promit că voi rămâne același și în următorii 2 ani.

Le sunt recunoscător colegilor mei din USR Cluj care mi-au acordat încredere, susținere și respect în acești ani plini de zbucium.

Rămânem aproape!”, a scris Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *