M10: ALTERNATIVA DREAPTĂ nu este inițiativa domnului Viorel Cataramă!

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

ALTERNATIVA DREAPTĂ reprezintă proiectul de coagulare a dreptei conservatoare, creștin-democrate și clasic liberale. Atragem atenția opiniei publice că proiectul nostru nu a avut și nici nu are nici un fel de legătură cu partidul Dreapta Liberală sau cu președintele acestuia, domnul Viorel  Cataramă.

ALTERNATIVA DREAPTĂ reprezintă Alianța Electorală formată din  Partidul M10 și Partidul „Forța Moldova”, susținută  printr-un protocol extins, semnat la Iași în data de 24 ianuarie 2019, de  alte 4 entități civico-politice de dreapta: Uniunea Creștin Democrată (UCD), Dreapta Conservatoare Reformatoare, Alianța Conservatoare și Alternativa Dreaptă.

Proiectul politic Alternativa Dreaptă a fost lansat inițial la București în data de 15 Noiembrie 2018.Alternativa Dreaptă își exprimă indignarea față de atacurile la adresa ei proferate de unele site-uri de „știri” și nu numai, atacuri încadrate în logica suburbană și ridicolă a fenomenului fake news, care încearcă să o alăture unor proiecte și personaje politice nefrecventabile și vădit toxice pentru societatea românească.

Din perspectiva ideilor conservatoare, creștin-democrate și clasic liberale care stau la baza Programului și a Manifestului, Alternativa Dreaptă își va păstra intactă vocația de platformă de coagulare a Dreptei și  ca atare, atrage atenția opiniei publice că nu a avut și nu are nici un fel de legătură cu controversatul politician și om de afaceri Viorel Cataramă sau cu partidul lansat recent de el.

Asemenea jalnice tentative de discreditare publică a clarității doctrinare, moral-politice și de acțiune a Alternativei Drepte fac parte dintr-o ofensivă rușinoasă a celor care se tem de rolul și locul pe care Alternativa începe să îl joace și să îl ocupe în viața politică românească.

Alternativa Dreaptă își rezervă dreptul de a lua toate măsurile legale, pe care le consideră de cuviință, pentru a contracara asemenea campanii de discreditare îndreptate împotriva sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *