Fostul senator UDMR Eckstein-Kovacs Peter a semnat pentru USR și PLUS (FOTO)

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deși a fost foarte frig, sub 0 grade, mai bine de o sută de membri USR și PLUS au ieșit în stradă, sâmbătă, 23 februarie, cu ocazia lansării de la Cluj a campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare din acest an.

Printre cei care au venit special să semneze pentru susținerea Alianței USR-PLUS s-a numărat și Eckstein-Kovacs Peter, fost lider al UDMR, care și-a dat demisia, anul trecut, în semn de protest împotriva deciziilor conducerii partidului, de susținere a legilor anti-Justiție promovate de PSD și ALDE.

„Mă bucur că Peter, alături de care am dus multe lupte, pentru schimbarea Clujului, pentru salvarea Roșiei Montane și pentru Justiție, are pentru cine semna la alegerile europarlamentare. La fel cum au cu cine semna toți cetățenii care își doresc un viitor european pentru România, în care statul de drept să nu fie doar un slogan, în care să avem autostrăzi, spitale și școli moderne în realitate, nu doar pe hârtie, cu ape curate și păduri în picioare și pentru generațiile care vin după„, a declarat senatorul USR de Cluj, Mihai Goțiu, prezent la acțiune.

Parlamentarul clujean a mai afirmat că entuziasmul celor care au ieșit, ieri, în stradă, la Cluj, cu zecile, înfruntând frigul și sacrificându-și o după-amiază liberă, a fost molipsitor.

„Suntem din ce în ce mai mulți cei care ne implicăm și, sunt convins, până la urmă vom reuși. Priviți imaginile de mai jos și veți înțelege de ce România chiar are șanse să se schimbe. Nota bene: și întrebați-vă, totuși, cum reușesc alte partide să-și strângă sutele de mii de semnături necesare dacă nu-i vedeți prin orașe, pe stradă? Le-o fi rușine să ceară semnături de susținere pentru PSD și ALDE? Sau le vin, la pachet, dintr-un Univers… paralel?”, a mai afirmat, pe contul său de Facebook, senatorul Mihai Goțiu.

Mai multe poze AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *