Premierul Viorica Dăncilă, primită cu huiduieli și ostilitate la Cluj-Napoca! „Violența este atributul oamenilor slabi, care nu au proiecte”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Premierul României, Viorica Dăncilă, a fost primită, așa cum era de așteptat, cu o atmosferă ostilă, huiduieli și mesaje anti-PSD în scurta sa vizită la Cluj-Napoca, dar a reușit să îi evite de fiecare dată pe protestatarii adunați cu zecile în fața instituțiilor unde aceasta avea programate întâlniri.

Conform programului inițial, premierul trebuia să ajungă la Casa de Cultură a Studenților la ora 13:00, unde să se întâlnească cu activul de partid al PSD Cluj, însă din cauza protestatarilor care o așteptau în fața clădirii a fost mutată locația în sala de nunți a complexului Mercur din Gheorgheni.

Ea a venit însoțită la Cluj-Napoca de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

După întâlnirea de la Mercur, coloana oficială a Vioricăi Dăncilă a ajuns la Institutul Oncologic “Ion Chiricuță”, unde o așteptau deja circa 50 de protestatari. Primul-ministru i-a evitat și de această dată pe oameni, alegând să intre în instituție pe intrarea secundară de pe strada Republicii. Oamenii au luat-o la fugă spre intrarea în capela spitalului, unde au huiduit-o copios pe Dăncilă.

În jurul orei 15:00, premierul a ajuns la sediul UMF, reușind să evite și aici contactul cu protestatarii adunați în fața instituției, intrând cu mașina direct în curte. Tot aici a oferit și primele declarații presei locale.

Democrația presupune opinii divergente. Asta este democrația, dar modul în care acționează, modul în care se manifestă nu îi reprezintă pe români. Această manifestare violentă, aceste lucruri urâte, jignirile, arată că de fapt nu au alte argumente. Eu consider că violența este atributul oamenilor slabi, care nu au proiecte și nu au ce să spună românilor, și atunci se manifestă cum ați văzut.

Eu îi înțeleg, dacă sunt nemulțumiți de ceva pot să aducă în opinia publică orice lucru pe care ei îl consideră greșit, dar ca să vii și să jignești, să țipi și arunci acest lucru cred că nu le face onoare, și rr trebui dânșii să își revizuiască comportamentul, pentru că ceea ce fac acum este transmis probabil de mai multe televiziuni. Avem summitul de la Sibiu și nu cred că este oportun nici acum și nici mai târziu, a spus premierul Viorica Dăncilă la Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *