Nasra, PSD Cluj: ”Blatul politic “USR PLUS – PNL” din Cluj este girat de gulerele albe din oraş!”

Comunicate Slider

Comunicat dur al președintelui PSD Cluj, Horia Nasra. Acesta susține că alianța politică USRPLUS dă dovadă de lipsă de opoziție politico-administrativă la Cluj la adresa PNL iar aceasta se datorează „gulerelor albe” care controlează organizațiile județene ale USR-PLUS dar și ale PNL fiindcă asistăm la un blat politic de zile mari.

În ultimele zile reprezentanţii USR PLUS din Cluj au încercat să mimeze opoziţia la PNL şi la liderii săi.

Redăm comunicatul PSD Cluj:

”Dacă timp de trei ani vocea liderilor USR a lipsit cu desăvârşire, abandonând problemele locale în faţa discursului radical la nivel naţional, astăzi încearcă o cosmetizare politică, având în vedere apropierea alegerilor locale.

“Oare conducerea USR PLUS şi parlamentarii acestei alianţe nu au observat haosul imobiliar din municipiu? Oare conducerea USR PLUS şi parlamentarii acestei alianţe, în virtutea campaniilor susţinute cu tentă morală, au analizat situaţia celor doi lideri ai PNL crescuţi de Boc şi care peste noapte s-au îmbogăţit din salariul de bugetar? Oare parlamentarii USR PLUS, senatorul Goţiu şi deputatul Ungureanu, chiar nu au curajul să-i contracandideze, într-o competiţie politică directă, pe Emil Boc şi Alin Tişe? Oare acest blat la nivel judeţean are aprobarea de la centru, din Bucureşti sau este girat doar de caracatiţa gulerelor albe din Cluj-Napoca?

Dacă liderii USR PLUS doresc o alianţă cu PNL, partidul care a dat cei mai mulţi condamnaţi pentru fapte de corupţie în Cluj, de la Sorin Apostu, Radu Bica până la Horea Uioreanu, să o facă cinstit, deschis, pentru că nu pot fi `oameni noi` cu înţelegeri vechi”,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *