Daniel Buda: „Președintele Klaus Iohannis este singura garanție a României normale, pe care ne-o dorim cu toții”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Luni, 30 septembrie, a avut loc la Cluj-Napoca Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Regiunea de Nord-Vest, în cadrul căreia a fost invitat special președintele României, Klaus Iohannis.

Au mai fost prezenți președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinților PNL, Raluca Turcan, Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu, președinților PNL din Regiunea de NV, Ilie Bolojan, Lucian Bode, Adrian Albu, Ionel Bogdan, Ioan Turc, colegilor europarlamentari, parlamentari, primari, președinți de consilii județene, consilieri județeni, locali precum și celor peste 1500 de membri, pentru că au fost astăzi prezenți, la evenimentul regional de la Cluj-Napoca.

Iată discursul președintelui PNL Cluj:

„Excelența voastră, domnule președinte al României, Klaus Iohannis, domnule președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, dragi colegi liberali, bun venit la Cluj.

Avem în față una dintre cele mai importante bătălii pentru viitorul României.

În ultimele săptămâni, împreună cu Emil Boc, Alin Tișe și sutele de colegi PNL, am fost printre oameni în campania de strângere a semnăturilor. Doresc pe această cale, să le mulțumesc celor peste 91.000 de cetățeni ai Clujului care au semnat pentru susținerea candidaturii domnului Klaus Iohannis.

Mesajul lor a fost unul ferm și foarte clar: “Scăpați-ne de PSD deoarece ne-am săturat să fim îndatorați, noi și copiii noștri.” De acest PSD care a tăiat milioane de euro din banii Clujului punând în pericol dezvoltarea orașului și a județului. De acest PSD care, astăzi, ne umilește înțară și străinătate.

Vin din Parlamentul European, acolo unde, din păcate, România a fost umilită din nou, prin nominalizare unei persoane cu suspiciuni de integritate.

Din fericire, România a avut șansa unui președinte, în persoana domnului Klaus Iohannis, care a reușit să contracareze în plan intern și extern acțiunile unui PSD desprins de nevoile oamenilor.

Tot ce atacă și strică PSD a fost și este apărat de domnul Klaus Iohannis. Funcționalitatea de astăzi a României se datorează lui Klaus Iohannis și tocmai de aceea, victoria domniei sale din noiembrie, devine o necesitate pentru noi toți. O victorie care va însemna sfârșitul PSD!

Clujenii și românii din întreaga țară își doresc o Românie puternică, normală și funcțională, o Românie respectată și apreciată în lume.

Iar singura garanție pentru acest lucru este realegere domnului Klaus Iohannis în funcția de președinte, pentru ca ulterior, într-un strâns parteneriat cu o guvernare PNL, să redea România românilor. Împreună cu dumneavostră, am încredere că putem face acest lucru!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *