Dan Barna: „Am luat foarte în serios mesajul președintelui de susținere a alegerilor anticipate”

Politica nationala

Dan Barna, preşedintele USR, a declarat că România are nevoie de un nou guvern care să aibă însă ca obiectiv realizarea de alegeri anticipate în februarie-martie anul viitor.

Am înaintat pactul pentru anticipate pe care USR l-a propus de o lună. Preşedintele este în asentimentul nostru că alegerile alegerile anticipate sunt soluţia corectă, morală şi funcţională pentru România. În egală măsură, s-a discutat şi despre necesitatea unui nou guvern pentru că – şi aici am fost de acord – nu mai există niciun argument ca actuala guvernare să mai rămână la conducerea ţării”, a mai spus Barna, citat de News.ro.

El a afirmat că România are nevoie de un nou guvern care să aibă însă ca obiectiv realizarea de alegeri anticipate în februarie martie anul viitor.

„S-a discutat despre necesitatea unui nou Guvern. Guvernul Dăncilă a fost demis de către Parlament şi România are nevoie de un nou Guvern, care să aibă ca obiectiv realizarea de alegeri anticipate în februarie-martie anul viitor, obiectiv despre care USR vorbeşte de mai bine de un an de zile„, a afirmat Dan Barna.

Delegaţia USR a fost a doua care discută cu preşedintele Klaus Iohannis, vineri la Cotroceni despre posibilitatea formării unui nou Guvern.

Din delegaţia USR fac parte Dan Barna, Claudiu Năsui, Cristina Prună, Stelian Ion şi Iulian Bulai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *