Iohannis: „PSD-ul este încă puternic înşurubat şi nu va dispărea peste noapte. Haideţi la vot!”

Politica nationala

Prezent la o întâlnire cu liberalii în Brăila, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că PSD-ul este în continuare puternic înşurubat şi rămâne un adversar puternic. Totuşi, a adăugat şeful statului, există motive de optimism şi i-a îndemnat pe români să meargă duminică la vot.

Pesediştii, de 30 ani încoace, au convingerea fermă că fără ei la butoanele puterii în România nu se poate. Eu am convingerea fermă că cu ei la butoanele puterii nu se mai poate! Şi, dragii mei, avem motive de optimism. PNL a câştigat alegerile europarlamentare. Eu am convocat un referendum şi l-am câştigat cu atât de multe voturi că aproape nimănui nu i-a venit să creadă. 6,5 milioane de români au răspuns „DA!” pentru o justiţie dreaptă în România. După care a trecut moţiunea de cenzură. După care, dragii mei, acum puţin timp, acum două zile a fost învestit, din prima, Guvernul Ludovic I. Şi asta, dragii mei, este o mare realizare!”, a afirmat preşedintele României.

În acelaşi timp, şeful statului a subliniat că, în pofida acestor realizări, „avem în continuare lupte grele de dus” şi a avertizat că PSD nu dispare peste noapte. „Nu va fi aşa”, a adăugat Iohannis.

„Eu m-am luptat, voi v-aţi luptat, şi, până acum, în acest an, am reuşit. Dar PSD este în continuare aici. PSD este în continuare puternic înşurubat. PSD este un adversar puternic în continuare. Nu trebuie să ne facem niciun fel de iluzii aici, dar motive de optimism avem. Însă pentru a câştiga este nevoie de multă, multă implicare. Oricine crede că o bătălie este câştigată înainte să fie câştigată pierde. Voi şi cu mine nu vom face această greşeală„, a precizat Iohannis.

Nu în ultimul rând, preşedintele i-a îndemnat pe români să meargă la vot, pe motiv că „bătălia nu se termină, războiul nu se termină duminică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *