Alternativa Dreaptă cere demisia lui ”Șuleiman de Florești”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Partidul Alternativa Dreaptă (AD) cere demisia lui Horea Șulea, primarul comunei Florești. 

”Oare cât timp mai trebuie să îl tolerăm pe acest domn primar, Șulea, acest personaj demn de o orice, numai de primar

Nu erau suficiente acuzațiile de corupție și incompetență la adresa mandatului său, mai nou a devenit și un „Șuleiman Magnific” gelos care confundă sediul primăriei cu alcovul sau haremul unui sultan și  își permite să își spioneze iubita (și ea funcționar public) chiar în sediul instituției.

În urma dezvăluirilor apărute ieri în presă, confirmate de Inspectoratul  de Poliție Județean Cluj, cu privire la instalarea pe ascuns a unei camere de luat vederi în biroul directorului economic al instituției, Doamna Raluca Doja, fapt care se constituie într-o gravă, imorală, și total nejustificată încălcare a conduitei unui funcționar public.

Fapta intră sub incidența legii, în prezent efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare a sediului profesional, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Având în vedere și antecedentele de altă natură care îl vizează, coroborate cu ultima „escapadă” a primarului iubăreț, filiala AD Florești îi solicită public acestuia demisia din funcția de primar, iar partidului din care (încă) face parte, îi solicităm să ia atitudine și să-l excludă din rândurile membrilor săi!

Demisia, domnule Șulea, dacă mai aveți puțină onoare! Primăria nu este loc de intrigi amoroase sau drame de alcov! Vă recomandăm o carieră la Hollywood, de primar nu sunteți bun!  ”, comunică AD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *