Deputatul PSD, Horea Nasra, fost președinte, se delimitează de noua conducere și îi cere lui Dâncu să candideze contra lui Boc

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

A venit și prima reacție serioasă la schimbarea președintelui interimar al PSD Cluj, Gheorghe Șimon cu controversatul Alexandru Cordoș.

Într-o postare pe contul oficial de Facebook, deputatul PSD Cluj, Horea Nasra, 32 de ani, fost președinte al filialei județene și purtător de cuvânt, se delimitează de Alexandru Cordoș, certcetat în trecut de DNA, numit ca făcând parte din „generația UTC” și îi solicită noului președinte al Consiliului Național al PSD, sociologului Vasile Dâncu să lase strategiile și să candideze la Primăria Cluj-Napoca contra lui Emil Boc.

PSD Cluj nu a anunțat un candidat la Primărie deocamdată.

Ieri, PSD Cluj a mai pierdut o luptă cu centrul, statutul dar și cu generația UTC Cluj care a căpușat organizația douăzeci de ani, exceptând perioada iulie 2016 – septembrie 2019.

Ieri, PSD Cluj s-a întors în urmă cu zece ani și asta explică și de ce mulți primari au plecat din partid. Atunci când muncești, câștigi și ai voturi, te aștepți să conduci, nu să te conducă din spate umbre politice care fug de bătălii electorale.

S-a pierdut o luptă dar nu și războiul 

Din toată această întoarcere în urmă, sper să răsară și o speranță pentru organizație, candidatura dlui. Vasile Dâncu la primăria Cluj-Napoca. Sunt convins că toată organizația ar susține această candidatură, mai ales acum când a fost încărcat politic și simbolic cu responsabilitatea Consiliului Național al PSD. A sosit vremea unei lupte sănătoase cu Emil Boc și cu PNL Cluj, în locul confortului unei politici locale partajate”, a scris Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *