Remus Lăpușan, candidat la Consiliul Județean din partea ProRomânia: ”Liberalii au fost niște lași” ”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliul Județean Cluj, Remus Lăpușan, a criticat astăzi, într-o conferință de presă, faptul că proiectele vechi nu sunt realizate la Cluj, dar PNL tot propune proiecte noi, unele utopice. Atât Lăpușan cât și Dan Codrean, avocat, candidatul la Primărie, au spus că ar fi vrut ca în actuala campanie să fie o dezbatere între candidați.

Cei de la PNL sunt niște lași și, dacă sunt așa valoroși, trebuiau să iasă în piața publică să spună la o dezbatere cu ceilalți candidați ce vor să facă. Ei spun că Clujul este frumos, dar preferă să se ascundă prin birouri la Consiliul Județean. Au fost lași. Este cea mai slabă campanie electorală din 2000 și până acum. Prin lege ar trebui să se stipuleze că trebuie făcute dezbateri publice între candidați. 

Despre promisiunile din campanie cu noi proiecte fantasmagorice, pot spune că în 2007 Alin Tișe, pe atunci prefect,  spunea că într-un an încep lucrările, iar după 13 ani încă tot nu s-a făcut nimic. Trageți singuri concluziile!”, a spus Remus Lăpușan. 

”Eu tare mi-am dorit o astfel de dezbatere dar iată că nu s-a făcut.  E anormal. Trebuie discutate proiecte și idei, așa e democratic, nu să se refuze de către Putere în special orice discuție. A absolut anormal, e nedemocratic”,  a spus și Codrean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *