Premierul Orban, la urne: Am votat pentru oamenii care îmi garantează că pot să îmbunătăţească viaţa oamenilor în comunităţile locale, pentru candidaţi care au proiecte de dezvoltare serioase ale comunităţii locale”

Politica nationala

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că a votat la alegerile locale pentru oameni care îi garantează că pot să îmbunătăţească viaţa oamenilor în comunităţile locale.

„Cunoaşteţi foarte bine întreg conceptul nostru de campanie, a fost un concept foarte clar, dezvoltarea comunităţilor locale prin investiţii, prin crearea locurilor de muncă, prin dezvoltarea infrastructurii, prin creşterea calităţii serviciilor şi, până la urmă, creşterea nivelului de civilizaţie, pentru asta am votat. Pentru oamenii care îmi garantează că pot să îmbunătăţească viaţa oamenilor în comunităţile locale, pentru candidaţi care au proiecte de dezvoltare serioase ale comunităţii locale”, a declarat Ludovic Orban, duminică dimineaţă, după ce şi-a exprimat opţiunea de vot la Şcoala generală nr. 1 din Dobroeşti, judeţul Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *