Mihai Goțiu și Emanuel Ungureanu, trași pe linie moartă de USR-PLUS! Cei doi nu vor mai prinde al doilea mandat. Cum arată listele pentru parlamentare

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cei mai vocali și mai activi parlamentari clujeni, senatorul Mihai Goțiu și deputatul Emanuel Ungureanu, au fost trași pe linie moartă de filiala clujeană a USR-PLUS, cei doi fiind învinși de candidații PLUS în cadrul unei ședințe a organizației pentru stabilirea listei pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, scrie stiridecluj.ro.

Senatorul Mihai Goțiu s-a clasat pe locul doi la Senat, având șanse mici să nu prindă al doilea mandat, iar „spaima spitalelor de sta”, Emanuel Ungureanu, a fost scos din joc și retrogradat pe un loc neligibil pe lista pentru Camera Deputatilor, poziția a cincea.

Gurile rele zic că Ungureanu plătește scorul rușinos obținut la alegerile locale din 27 septembrie, când a obținut 8.25%.

Pe locul 1 la Senat din partea USR-PLUS Cluj a fost desemnat Cristian Bordei, iar la Deputați pe locul 1 s-a clasat Oana Murariu și locul 2 – Viorel Băltărețu, ambii de la PLUS Cluj, iar pe locul trei Radu Molnar de la USR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *