Anca Ciubăncan îl sfidează pe „Profu” Dâncu. Consilierul local și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației municipale PSD și cere alegeri interne

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Apele sunt tot mai tulburi în PSD Cluj, iar lucrurile sunt departe de a intra pe făgașul normal. Consilierul local ales Anca Ciubăncan și-a anunțat astăzi demisia pe un grup intern al filialei din funcția de președinte a organizației municipale a PSD Cluj-Napoca.

Ciubăncan a solicitat dizolvarea Biroului Municipal PSD Cluj-Napoca și a cerut organizarea de alegeri interne. Aceasta s-a declarat nemulțumită de întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, sfidându-l astfel pe sociologul Vasile Sebastian Dîncu, numărul 1 pe lista de la Senat și considerat omul care conduce cu adevărat destinele filialei județene a PSD.

Anca Ciubăncan a surprins opinia publică când l-a „recrutat” pe extremistul Călin Mărincuș, un simpatizant al Noii Drepte, în campania electorală pentru alegerile locale și chiar a apărut într-o înregistrare video cu acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *