Deputatul clujean Emanuel Ungureanu are COVID-19 – VIDEO

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu, candidat pentru al doilea mandat pe listele USR Buzău, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta a susținut, prin intermediul unui video pe pagina sa oficială de Facebook că se simte bine și va continua să comunice online cu buzoienii în campanie.

„Am Covid-19 dar mă tratez și mă simt bine!

Aveți grijă de voi, purtați mască, respectați regulile.

Îmi voi continua activitatea ca și până acum în mediul online și voi comunica cu buzoienii în campanie prin mijloacele adaptate pandemiei prin care vom trece cu bine dacă suntem solidari și empatici unii cu ceilalți.Rămânem aproape! Multă sănătate tuturor!”, a declarat Ungureanu.

Ungureanu a realuzat un live pe Facebook în care a clarificat situația sa.

„Trec și eu prin COVID, așa cum se întâmplă cu sute de mii de oameni. Am avut o formă medie, sunt în zona de vindecare, fac acest lucru din sinceritate, din dorința de a fi ceea ce spui și să spui ceea ce ești și asta e o calitate pe care ar trebui să o aibă orice politician. M-am infectat cel mai probabil în perioada de precampanie, când eram la Buzău, am fost atent, am purtat mască și totuși se întâmplă. De asta vă rog să fiți atenți unii la alți, să nu aveți niciun dubiu, COVID există, este un virus care se manifestă pentru unii mai puternic și pentru alții ceva mai slab”, a declarat deputatul clujean, candidat pe liste la Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *