Deputatul USRPLUS, Viorel Băltărețu, ales în două comisii: ”trebuie să redresăm afacerile lovite de pandemie!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul USRPLUS de Cluj, Viorel Băltărețu, se află la primul mandat. Antreprenor în industria mobilei pentru HoReCa, domeniul cel mai afectat de pandemie, a descris pentru Clujul Politic cum au fost primele zile în Parlament, la Cameră.

”Momentele cele mai importante ale începutului de mandat au fost să depun jurământul, care e un moment simbolic ce dă startul acțiunilor promise în campanie. Apoi constituirea celor două comisii din care voi face parte: Comisia de Industrii și Servicii, respectiv Comisia pentru Afaceri Europene. Mă bucur să fac parte din acestea, să pot contribui cu experiența mea în antreprenoriat la crearea unui cadru legislativ care să stimuleze mediul de afaceri. E nevoie să prioritizăm planul de redresare a afacerilor din domeniile cele mai impactate de pandemie: HoReCa, turism, producători și furnizori pentru cele două domenii. În același timp, lucrăm pe direcțiile strategice de dezvoltare economică: reducerea birocrației, simplificarea Codului Fiscal, revizuirea legilor de reglementare a Parteneriatului Public-Privat, îmbunătățirea Sistemului de Achiziții Publice” a explicat acesta.

Băltărețu a participat la audierile din comisii pentru avizul dat celor doi miniștri, useristul Claudiu Nasui, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și  Virgil Popescu, Ministrul Energiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *