Cristian Bordei, senator USRPLUS Cluj, ales secretar al Comisiei de Politică Externă

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Antreprenorul Cristian Bordei, membru PLUS Cluj si senator USRPLUS de Cluj, a fost ales secretar al Comisiei de Politică Externă. De asemenea Bordei va face parte și din Comisia pentru Energie a Senatului. 

”Primele patru zile de mandat au fost intense. Am trecut foarte rapid de la chestiunile administrative si organizatorice interne legate de constituirea grupului parlamentar sau negocierea locurilor in comisiile permanente la momentul solemn al primului plen si al depunerii juramantului pentru ca apoi sa  trecem la constituirea comisiilor permanente, audierea ministrilor desemnati si, in final, la votarea noului guvern in plenurile reunite. Am reusit sa ajung în comisiile pe care mi le-am dorit.” , a spus acesta pentru  Clujul Politic.

După ce s-a acomodat cu Senatul, Bordei și-a setat și prioritățile:

”In cadrul audierii  ministru Bogdan Aurescu i-am adresat o intrebare legata de reconfigurarea si cresterea rolului diplomatiei economice in cadrul strategiei de politica externa a Romaniei si intentionez sa dezvolt acest subiect in perioada imediat urmatoare. Indiferent de domeniile specifice in care activam fiecare consider prioritare in acest moment, pe de o parte, gestiunea pandemiei si a campaniei de vaccinare si, pe de alta parte, implementarea rapida a pachetului de sprijin pentru ramurile economice cele mai afectate de pandemie bazata pe o analiza precisa a situației la zi”, a spus acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *