Cluj-Napoca are 114 locuri în centrele sociale pentru persoane fără adăpost, dar doar 72 sunt ocupate

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Municipiul CLuj-Napoca are 114 de locuri în centrele sociale din subordinea primăriei, însă doar 72 sunt ocupate de persoane cu adăpost și 42 sunt libere.

Primarul Boc a efectat astăzi o vizită la unul dintre aceste centre și a susținut că la Cluj „nimeni nu trebuie să doarmă sub cerul liber! Nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat!”.

„Am vizitat azi Centrul Social de Urgență aflat în subordinea Primăriei. M-am asigurat că sunt suficiente locuri libere, ca nimeni, mai ales în aceste zile geroase, să nu doarmă sub cerul liber. Persoanele fără adăpost au asigurate condiții decente de locuire, igienă și hrană.

Mulțumesc colegilor mei din Primărie, precum și asociațiilor și fundațiilor partenere pentru implicare și pentru sprijinul acordat. De asemenea, orice implicare a mediului privat este extrem de binevenita.

Nu uitați, dacă puteți sa faceți UN BINE, nu ezitați sa îl faceți! Ceea ce pentru unii înseamnă foarte puțin, pentru alții înseamnă foarte mult!! Numai prin solidaritate putem reuși și să fim o Comunitate puternică!

Dacă aveți informații despre oameni fără adăpost, vă rugăm să sunați la Poliția locală ( 0264/955) sau la Telefonul Primarului ( 0264/984) în vederea invitării acestora la Centrele sociale ale primăriei. Vă multumesc„, a declarat edilul Clujului.

La Centrul Social de Urgență capacitatea este de 50 locuri din care 24 ocupate și 26 libere, iar la Centrul de Găzduire Temporară, de str. Oașului nr. 298 capacitatea este de 64 locuri din care 48 ocupate și 16 locuri libere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *