Cîţu: „Am cerut ministrului Sănătăţii să prezinte un raport cu măsurile luate din decembrie în perspectiva valului trei al pandemiei”

Politica nationala

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri, după şedinţa de Guvern, că a cerut ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu să prezinte un raport cu măsurile luate din decembrie în perspectiva valului trei al pandemiei, precum şi cu măsurile pentru perioada următoare. De asemenea, i-a solicitat să organizeze conferinţe de presă săptămânale, după modelul celor organizate de Comitetul de Coordonare a Acţiunii de Vaccinare anti-COVID.

”Am cerut Ministerului Sănătăţii ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activităţii desfăşurate începând cu luna decembrie în vederea pregătirii pentru valul trei al pandemiei şi bineînţeles să ne prezinte care sunt planurile pentru perioada următoare. Tot în şedinţa de săptămâna viitoare, vom avea, deşi CNCAV are conferinţă săptămânal, am cerut şi CNCAV să vină să ne prezinte situaţia. Ministerul Sănătăţii, dar şi CNCAV, împreună să prezinte”, a declarat prim-ministrul.

El a apreciat că ar fi important ca Ministerul Sănătăţii să aibă, la fel cum face CNCAV, conferinţă de presă săptămânal şi să prezinte evoluţia planului prin care încercăm să oprim această pandemie.

”Sper ca de săptămâna viitoare să nu fie doar o conferinţă de presă a CNCAV, să fie şi a Ministerului Sănătăţii, săptămânal”, a afirmat Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *