Politicianul AUR, Ancuța Cârcu, eliberată de Tribunalul Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au decis să o elibereze pe politicianul AUR, prim-vicepreședinte al unei comune din Galați, bistrițeanca Ancuța Viorica Cîrcu din  arest preventiv, după ce a fost arestată de Judecătoria Turda acum 19 zile.

Personaj controversat, Cîrcu a fost arestată pe data de 8 martie sub acuzația de participare la un grup care derula activități de proxenetism.

”Desfiinţează încheierea penală nr. 32/05.03.2021 a Judecătoriei Turda (în dosar nr. 682/328/2021) în ceea ce priveşte soluţia dispusă cu privire la inculpata Cîrcu Viorica Ancuța şi rejudecând propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda faţă de inculpata Cîrcu Viorica Ancuța: Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda de arestare preventivă a inculpatei Cîrcu Viorica Ancuța. În temeiul art. 227 alin. 2 raportat la art. 202 alin. 1, 3, 4 lit. c C.proc.pen. precum şi art. 211 şi urm. C.proc.pen., dispune luarea faţă de inculpata Cîrcu Viorica Ancuța a măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, de la data de 23.03.2021 la 21.05.2021 inclusiv”, se arată în sentința de astăzi.

Cârcu are un băiat de 2 ani acasă la Bistrița. După 19 zile ea va merge să își vadă copilul, fiind eliberată din penitenciarul Gherla.

Proxenetul șef din Tenerife arestat în lipsă

În același dosar au mai fost arestați alți trei proxeneți care făceau legea în Tenerife. Este vorba despre Gheorghe Săiceanu, zis ”Unchiu”, Alexoaie Sorin Marius – zis Sorin Box și Negoescu Robert Valentin, locotenentul lui Săiceanu.

Despre”Unchiu”, procurorii de la Turda susțin că era cel care controla prostituția în sudul insulei Tenerife, Spania. Acesta controla atât prostituția stradală cât și prostituția de club. În acest ultim caz încasa jumătate din onorariul primit de prostituată.

Cei trei au fost arestați în lipsă, urmând ca pe numele lor să fie emise mandate de arestare în lipsă. La termenul de judecată, cei trei nu s-au prezentat.

Acuzată de proxenetism în Tenerife

Viorica Cîrcu era acuzată că patrona un club unde se practica prostituția, cu un comision de  50 la sută din banii încasați de la prostituatele care prestau în club.

”În perioada ianuarie 2020-15.01.2021, Cîrcu Ancuța Viorica le-a determinat pe numitele … (două tinere – n.n.) și alte fete rămase neidentificare, să practice și să continue să practice prostituția în localul Paradise, din Tenerife, pe care aceasta îl deține/controlează. Aceasta le-a pus la dispoziție clubul în vederea racolării clienților, practicării prostituției în camerele localului, le-a oferit sfaturi având ca scop maximizarea câștigurilor și în mai multe rînduri le-a transportat la localul Paradise în scopul practicării prostituției. O parte din sumele de bani obținute de pe urma practicării prostituției de către numitele … și alte fete rămase neidentificate erau luate de către Cârcu Ancuța Viorica”, se arată în dosar.

Mai mult, principalul martor al acuzării spune despre una dintre cele două fete obligate de Cîrcu să se prostitueze că practică prostituția de mai mulți ani.

L. G. s-a prostituat într-un club, nu mai știu cum se numește, și după aceea s-a prostituat câteva zile la stradă, iar după aceea s-a dus la același club unde a lucrat înainte. Nu pot să spun exact când s-a întâmplat, dar s-a întâmplat prin 2018, nu pot preciza exact. Iubitul era Sorin Box”, spune martora.  Sorin Box, proxenet din București, a decis să colaboreze cu anchetatorii.

Clujul Politic a fost la Turda si a scris cand Cârcu a fost arestată:

Politiciana AUR Ancuța Cârcu arestată preventiv!

 

Șefa Judecătoriei Turda a motivat aproape două săptămâni arestarea unei mame singure cu copil de 2 ani acasă

Cine e Viorica Ancuța Cârcu, liderul AUR cercetat penal la Turda? Vezi scandalul ei de pomină cu Vadim Tudor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *