Cine e Viorica Ancuța Cârcu, liderul AUR cercetat penal la Turda? Vezi scandalul ei de pomină cu Vadim Tudor

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Printre cei patru inculpați din lotul 2 propus pentru arestare în dosarul de proxenetism de la Turda se numără și Viorica Ancuța Cârcu, o membră activă a partidului AUR. Cârcu are aproape 200.000 de urmăritori pe Facebook, informează Clujust.ro

Cârcu și trei bărbați sunt așteptați la Judecătoria Turda în 3 martie, dată la care a fost amânată judecarea propunerii de arestare preventivă. Ea este acuzată de proxenetism. Aceasta a fost extrem de mediatizată cînd a intrat în AUR,  apărând pe toate posturile naționale de televiziune, ziare locale și naționale. În social media, mesajele sale video de susținere a lui George Simion au adunat sute de mii de vizualizări și mii de distribuiri.

Foto pagina personala de Facebook

„Eu am candidat, pe Valea Someșului, împotriva lui Ioan Oltean Mexicanu, cel mai important baron local din Bistrița-Năsăud, cel mai longeviv om politic a României. La umbra lui Ioan Oltean n-a putut crește niciun om de valoare, el nu a promovat tineri competenți. Ioan Oltean a condus România 30 de ani și nu a lăsat nimic bun în urma lui. Eu am avut curajul să mă lupt cu el, cu camarila PDL și PSD. Din păcate, aceiași oameni conduc și acum județul meu și tot Ioan Oltean trage sforile, prin oamenii lui, împreună cu PSD și cu Radu Moldovan! Din cauza lor, bistrițenii au plecat din țară sau se chinuie acasă, pe salarii de mizerie! Din cauza corupției și a incompetenței, bistrițenii sunt în topul rușinii la nivelul salariilor! Bistrițenii sunt oameni prea buni pentru politicienii care i-au făcut de rușine în Parlament! De aceea, este important să le arătăm o susținere cât mai mare lui George Simion și partidului AUR”, a spus Anca Cârcu.

Foto Facebook

 

Dar cine e de fapt Ancuța Cârcu? Fostă membră PRM, intrată în conflict cu Vadim Tudor

Frumoasa brunetă Ancuța  Cârcu nu e nouă în politică. Sexy, provocatoare, ea  a intrat în politică în 1997,  fiind fostă membră PRM. Nu s-a remarcat prin mari realizări politice dar nu a ezitat pe canalul ei de Youtoube sa dea sfaturi… erotice soțiilor.

Ea a intrat în atenția opiniei publice și a tabloidelor datorită unui scandal imens cu președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pe  are l-a acuzat că a vrut să o.. violeze. Vadim a negat vehement dar a jignit-o incalifcabil în direct. Acesta a cerut, la Antena 1, intr-o emisiune tabloid, să fie scoasă din platou, în care Cârcu a intrat nepoftită.  Vadim a utilizat și el un discurs al urii, pentru care a și fost catalogat ca ultranaționalist. Cu toate acestea, Vadim a fost la un pas să devină președintele României, în anul 2000, când a fost învins în turul doi de experimentatul Ion Iliescu.

Actualmente Cîrcu e șefa într-o comună din Galați al filialei partidului AUR.

Vă prezentăm scandalul de pomină cu Vadim:

Cârcu a dezmințit astăzi acuzațiile procurorilor pe contul său de Facebook:

„În urma informaţiilor apărute în presă conform cărora aş fi arestată într-un dosar de proxenetism, camătă şi şantaj înţeleg să arăt următoarele: În primul rând, fac menţiunea că nu sunt arestată. Într-adevăr, Parchetul Judecătoriei Turda a făcut o descindere în mai multe cluburi din Tenerife, printre care şi clubul pe care îl administrez. În acest sens, arăt că sunt victima unei veritabile cruciade de fake-news mediatic – în realitate, eu sunt la acest moment în libertate (totodată am convingerea intimă că voi fi cercetată în viitor fără vreo măsură preventivă). Cu privire la acuzaţia care mi se aduce, nu doresc să periclitez în vreun fel bunul mers al anchetei, dar voi spune doar atât: sunt acuzată de faptul că aş fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere în clubul moştenit de la fratele meu. Această acuzaţie este una nefondată şi mă declar public nevinovată.

 

Nu ştiu ce făceau la alte cluburi, însă la mine la club erau angajate cu carte de muncă.   Perioada aşa zis infracţională se suprapune aproape perfect cu perioada pandemică în care clubul al cărui administrator am ajuns să fiu a fost închis. Astfel, în perioada de lockdown, cu toate restricţiile pe care le-am simţit cu toţii, era imposibil să particip în vreun fel la comiterea acestei infracţiuni. Până la urmă au fost câteva luni de zile în care era ilegal să ieşi în afara casei, cu atât mai puţin să poţi derula activităţile la care fac referire procurorii. Apoi, motivul pentru care cred eu că am ajuns în acest dosar este dat de o gravă confuzie.

Se susţine că cele două fete se prostituau în alte trei cluburi iar singurul motiv pentru care am ajuns şi eu în dosar este faptul că acestea lucrau cu forme legale în clubul meu. Din câte ştiu eu, patronii celor trei cluburi nu sunt în dosar alături de mine, dar eu am ajuns să fiu suspect în dosar.   Mai mult decât atât, oricine mă cunoaşte ştie că mi-am dedicat o mare parte a carierei mele pentru a susţine independenţa, libertatea şi puterea feminină. Această activitate de care sunt acuzată contravine celor mai intime principii ale fiinţei mele şi trecând peste dimensiunea ilegală a faptei, reiterez că eu nu aş fi niciodată în stare să fac lucrurile de care sunt acuzată. Condamn vehement tot ce este legat de activitatea de proxenetism şi reiterez faptul că eu nu aş putea vreodată să fiu implicată în aşa ceva.  

În ultimul rând, arăt că am deplină încredere în autorităţile române şi cred cu tărie voi fi găsită nevinovată de acuzaţia care mi se aduce. Cred că la acest moment justiţia trebuie lăsată să îşi facă datoria şi adresez un apel public, în special mediei, de a nu pune presiune pe actul de justiţie”

Un proces complicat

Dosarul în care este cercetată politiciana este unul complex. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat o serie de percheziţii, în data de 2 februarie, la Turda, în judeţul Cluj, dar şi în judeţele Argeş, Mureş, Giurgiu, Dâmboviţa, Suceava şi Dolj, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, şantaj, camătă şi influenţarea declaraţiilor. A fost vorba de o acţiune complexă, desfăşurată în colaborare cu ofiţeri ai poliţiei spaniole.  

Concomitent, în baza unui ordin european de anchetă, pe teritoriul Spaniei, respectiv în Madrid şi Santa Cruz de Tenerife, au fost desfăşurate un număr de 6 percheziţii domiciliare, la care a participat un poliţist din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Turda, a informat Adevărul.