Boc: „Sunt convins că și pentru festivaluri se va găsi un sprijin. Sunt un susținător al lor”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primarul Emil Boc a comentat astăzi situația ultimelor restricții impuse de Guvernul României pentru a ține sub control pandemia de coronavirus.

Edilul a susținut că în acest moment Clujul se încadrează doar în faza în care doar în weekend vor fi închise magazinele la ora 18 și circulația interzisă fără declarație după ora 20:00.

„La Cluj suntem în situația în care avem restricții doar în weekend, cu magazine închise la ora 18 și de la ora 20 acasă. Aceasta este scenariul în care ne aflăm noi astăzi. Vom vedea după publicarea în Monitorul Oficial și după întrunirea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Îi invit pe clujeni să se uite la comunicările pe care le vom avea astăzi.

Această măsură trebuie văzută ca una care generează în lanț alte măsuri. Dacă știi că numai până la 18 și tu cu cel cu care lucrezi la primărie sau în mediul privat îți faci programul în așa fel încât să poți ajunge mai repede de ora 18 să îți faci aceste cumpărături. Adică va obliga indirect autoritățile, mediul privat să regândească programul de lucru. Și noi la primărie vom lua măsuri. Am dispus încă de ieri reanalizarea întregului ecosistem de muncă de acasă. Noi am luat toate măsurile să nu carantinăm Clujul”, a declarat Boc la un post local.

Boc vrea ca festivalurile să aibă loc

„Sunt convins că și pentru partea de festivaluri se va găsi un sprijin, pentru că sunt un susținător fără echivoc că trebuie să aibă loc și să meargă mai departe, nu știu încă sub ce formă sau pentru câte persoane”, a mai precizat primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *