VIDEO Ministrul Vlad Voiculescu nu vrea să accepte ceea ce o Românie întreagă a văzut

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a fost surprins fără mască, luni după-masă, pe holurile Parlamentului, scrie digi24.ro

Deși a fost filmat și fotografiat de către jurnaliștii prezenți în Parlament în acele momente, ministrul Voiculescu a infirmat faptul că în imediata apropiere a lui s-ar fi aflat vreo persoană.

Ulterior, acesta a scris un mesaj pe Facebook în care recunoaște că a greșit, însă a susținut că era singur în încăpere, deși pe imagini se poate observa cum discută cu o altă persoană.

Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris pe contul său de Facebook, Vlad Voiculescu.
 

Ai imagini cu ministrul Vlad Voiculescu, în care se poate observa cum discută cu o persoană.

Reglementările impuse de pandemie impun portul măştii în toate spaţiile publice, atât în interior, cât și în aer liber. Abaterea de la regulă este taxată cu o amendă între 500 şi 2.500 de lei.

1 thought on “VIDEO Ministrul Vlad Voiculescu nu vrea să accepte ceea ce o Românie întreagă a văzut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *