Boc: „Oamenii se descurcă greu, cu alte cuvinte. E cam jale”…

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Primarul liberal al Clujului, Emil Boc, s-a referit la consecințele pandemiei Covid19 într-o emisiunela  radio Napoca Live.
 
„A fost și criza economică din perioada 2008 – 2012, dar aia a fost de natură financiară. Nu aveam bani. Acum avem bani, dar avem probleme cu sănătatea și întotdeauna partea de sănătate e mai gravă decât partea de bani, că prima dată trebuie să ai sănătate să trăiești, după aceea banii poți să-i faci. Bineînțeles că și banii sunt necesari și fără de ei nu poți să trăiești, pe de altă parte. De aceea e riscul acum mare să nu trecem dintr-o criză sanitară într-o criză financiară că atunci chiar am încurcat rău borcanele. Ceea ce, din nefericire, nu-i departe.
 
Mă întâlnesc în fiecare zi cu oameni care spun că o duc tot mai greu. Mă întâlnesc cu taximetriști care spun că au stat toată ziua prin standuri și au făcut 150 lei, maxim 200 lei pe zi și trebuie să plătesc la sfârșitul lunii 5.000 lei impozitul la stat. La restaurante dacă treci pe acolo e jale mare că au dat oamenii afară sau au plecat, multe entități culturale spun că oamenii lucrează pe livrări în prezent pentru că nu au ce să le dea de muncă. Activitățile culturale sunt închise”. (…) „Oamenii se descurcă greu, cu alte cuvinte. E cam jale”…, a spus edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *