Cine este „criminala” și „trădătoarea de țară” Andreea Moldovan

Editoriale

Jurnalistul Florin Negruțiu scrie pe republica.ro un editorial devastator referitor la mentalitatea și percepția unor politicieni ori oameni din Sănătate, a anitvacciniștilor, a protestatarilor anti-restricții, dar și a celor care cred că totul nu e decât o conspirație la nivel mondial.

Negruțiu scrie că Andreea Moldovan, demisă de la Ministerul Sănătății odată cu Vlad Voiculescu, reprezintă povestea românilor școliți în străinătate, veniți în țară „să schimbe lucrurile” și care se lovesc de prostia, ticăloșia, primitivismul patriotard care în anii ’90 se exprima prin „n-ați mâncat salam cu soia”, iar azi prin „Afară cu trădătorii de țară”.

 

„Imaginea zilei, după mine, este plecarea din ministerul Sănătății a medicului Andreea Moldovan, în urletele de mahala ale unor jivine care au făcut-o cum le-a venit la gură.

Demisă de premier la pachet cu Vlad Voiculescu, Andreea Moldovan își încheie scurta carieră în administrația centrală, alungată de gurile de canal care au vărsat azi peste ea toate dejecțiile strânse în lungi nopți de isterie televizată. Au făcut-o criminală și trădătoare de țară. I s-a cerut să părăsească România.

„Criminalo, marș, criminalo!”

„Afară din țară cu voi, criminalilor! Afară din țară, trădători de țară!”

„Du-te la doctor, fă, nefericito!…”

S-a întors în țară să facă medicină „ca afară”

  • Andreea Moldovan a absolvit Medicina la Brașov, în 1998, cu media 9,61, iar în anul 2009 a devenit Bursieră de Excelență a Societății Internaționale de Boli Infecțioase, în Elveția. A petrecut acolo trei ani, împreună cu familia, timp în care și fiica ei a mers la o școală elvețiană. Perioada de la Geneva avea să-și pună amprenta asupra amândurora.

Citește mai mult despre ce a făcut și ce și-a propus Andreea Moldovan în România, AICI.

Vezi și CV-ul medicului epidemiolog Andreea Moldovan.

1 thought on “Cine este „criminala” și „trădătoarea de țară” Andreea Moldovan

  1. Am dat click pe linkul dumneavoastra, dar nu e nici un CV, cu date de absolvire, cu intervale de angajare, cu nume de functii si diplome. Va bateti joc de noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *