A fost aprobat bugetul pe 2021 în Florești. Pivariu vrea să le crească floreștenilor calitatea vieții, în timp ce locuitorii s-au săturat de „gargară” și așteaptă rezultate

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Marți, 20 aprilie, a avut loc Ședința Consiliului Local Florești, în care a fost adoptat bugetul comunei pe 2021.

Primarul Bogdan Pivariu susține că acest buget are ca scop creșterea calității vieții locuitorilor din cea mai mare comună din România.

„Pentru orice administrație nouă acesta este, de fapt, momentul de la care începe să își pună în practică viziunea.Punem bazele unor proiecte care să ajute Floreștiul să se dezvolte în următorii 10 ani cu respect față de toți cei care trăim deja aici sau pentru cei care vor veni.

Am avut în vedere la realizarea acestui buget scopul de a CREȘTE CALITATEA VIEȚII locuitorilor din Florești.

Avem proiecte care să atingă toate marile direcții, de la problemele de urbanism din Florești, infrastructură, educație, mediu, digitalizare, la timpul liber și multe altele.

Dezvoltarea Floreștiului nu trebuie să fie oprită.Proiectele cuprinse în acest buget sunt bazate pe o planificare și o viziune cuprinzătoare. Vom avea parte de colaborări și parteneriate bazate pe o expertiză profesională solidă.Mulțumesc Consiliului Local pentru suportul și încrederea acordată!

Dezvoltăm un Florești modern!”, a anunțat edilul Floreștiului.

Floreștenii vor fapte, nu vorbe!

Locuitorii comunei Florești s-au săturat de „gargară” și vor rezultate concrete pe străzile unde locuiesc, iar mulți își exprimă supărările pe pagina de Facebook a edilului și venind cu diverse solicitări, însă fără a primi răspunsuri.

„Buna seara! Ne puteti detalia proiectele mai specific – cu termen de finalizare? Gen: largirea stramtorii din floresti pana la final de 2021? Informatii de acest gen ar fi relevante pt oameni si am putea observa cu adevarat ca se intampla ceva real si pt noi dupa ce ani de zile am vaziut doar constructii noi, tot mai multa mizerie si aglomeratie. Multumesc frumos si succes!”, a scris Adriana David.
„Deocamdată, sincer, nu prea am văzut nimic. V-am votat, însă…”, a scris Lucian, a fost un alt comentariu al unui cetățean care așteaptă mai multe rezultate din aprtea administrației Pivariu.
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *