Emil Boc: „Clujul este încet încet pe direcția bună, mulțumesc clujenilor și medicilor. Nu trebuie să luăm piciorul de pe accelerația respectării măsurilor”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Emil Boc a declarat în această dimineață într-o intervenție telefonică la Napoca Live că la Cluj lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună în ceea ce privește situația epidemiologică, dar clujenii trebuie să respecte în continuare regulile de protecție.

„Clujul este încet încet pe direcția bună, mulțumesc clujenilor și medicilor, respectiv întregului corp al halatelor albe care duc războiul acesta de peste un an de zile. Ei sunt eroii noștri. Iar ca să consolidăm în continuare ce avem bun trebuie să nu luăm piciorul de pe accelerația respectării măsurilor și să ne vaccinăm.

Mesajul nostru pentru comunitate este să respectem în continuare regulile, să umblăm în continuare cu mască, să respectăm distanța fizică, igiena, spălatul pe mâini, acestea nu trebuie să iasă deocamdată din viața noastră. De mască vom scăpa la un moment dat în spații publice, nu e momentul încă, dar vom scăpa de ea.

Și vaccinarea este foarte importantă, nimeni nu vă poate obliga să vă vaccinați, dar gândiți-vă că în istoria omenirii, toate molimile astea au făcut ravagii în istorie, numărul morților s-a diminuat pe măsură ce știința a evoluat. Cu cât a evoluat știința cu atât pandemia a făcut mai puține victime. Și acum numărul de victime există din nefericire, dar este infim mai mic decât a fost la ultima pandemie de acum o sută de ani, gripa spaniolă, pentru că știința a evoluat”, a declarat Boc la Napoca Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *