Urarea lui Boc pentru clujeni de Paște: „Binele trebuie să îl cultivăm în fiecare zi, atât de sărbători, cât și în afara lor. E ușor să faci rău, dar mai greu să faci bine în lumea asta”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primarul Emil Boc le-a transmis clujeni cu ocazia sărbătorilor pascale un mesaj și i-a îndemnat să petreacă sărbătorile cu moderație, în liniște și cu sănătate.

În preajma sărbătorilor pascale vă doresc să aveți câteva zile de liniște, cu sănătate, cu bucurii alături de cei dragi. Să nu uitați să îi sprijiniți cu ce puteți pe cei din preajma dumneavoastră pe cei care au nevoie de solidaritate și de sprijin pentru că binele trebuie să îl cultivăm în fiecare zi, atât de sărbători, cât și în afara sărbătorilor religioase pentru că e ușor să faci rău, dar mai greu să faci bine în lumea asta.

De aceea cum zicea mama când eram copil, dacă poți să faci un bine, fă-l, că pentru cineva un lucru foarte mărunt poate însemna foarte mult și păstrează o atitudine creștină. 

Îi invit pe toți clujenii să rămână în continuare ponderați și să petreacă sfintele sărbători pascale cu moderație, să respectem încă aceste reguli stabilite de autorități pentru ca viața noastră să fie în continuare sub control, ca locurile de muncă să le putem păstra și în continuare Clujul să fie un exemplu de comportament civic și de a arăta o modalitate de ieșire din pandemie. Sărbători frumoase și liniște”, a declarat Boc la un post local.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *