Primarul Emil Boc, „sărac și cinstit”. Nu a avut bani de o casă în Cluj-Napoca: „Ce am acumulat în 20 ani am invetit în casa din Câmpenești”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat în această dimineață în direct la un post local că nu a avut bani de o casă în Cluj-Napoca și tot ce a acumulat în 20 de muncă a investit în casa de vacanță de la Câmpenești, alegând inelul doi al zonei metropolitane. 

Edilul Clujului nu este mulțumit nici de drumul de acces, acesta fiind unul neasfaltat.

„Drumul meu e mai rău decât orice drum. Eu cu mașinuța mea cred că la iarnă o să împing la ea, dar nu mă plâng că văd care e viața. O să se modernizeze și aia cândva. Merg acolo o dată la două săptămâni sau o dată pe săptămână. Dar când am văzut ce drum e, fratele meu… viață grea”, a declarat Boc.

În glumă, moderatorul emisiunii Ziua Live l-a întrebat pe Boc de ce nu își cumpără o mașină de teren, dar primarul a susținut că nu mai are bani.

„Acum vă puteți lua și o mașină de teren, nu cred că e o problemă”, l-a întrebat moderatorul emisiunii.

„Dacă dați un împrumut dumneavoastră… Tot ce am avut și cât am acumulat în 20 de ani am investit în asta, mai mult de atâta nu prea merge. Cu ce am reușit să adun 20 de ani nu am reușit să îmi cumpăr nimic în Cluj-Napoca sau în comunele din jur. Asta este, și eu aceeași soartă o am”, a precizat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *