Boc anunță că „sunt șanse mari ca UNTOLD să aibă loc în august, cu un număr mare de persoane”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Emil Boc a declarat în ședința de Consiluiul Local Cluj-Napoca că rata de vaccinare la nivelul municipiului se apropie de 50%. Astfel, festivalul UNTOLD ar putea să aibă loc în această vară, dar și nunțile și botezurile.

„Suntem în scenariul verde. De la 1 iunie vor fi alte măsuri de relaxare, care vor fi anunțate mâine sau poimâine de premier. De la 1 iulie se vor introduce alte măsuri, iar de la 1 august, altele. Suntem aproape de o viață fără restricții.

Sunt șanse mari ca Untold să aibă loc. Se pare că toate lucrurile merg în această direcție, iar în august sau septembrie se va putea participa la festival în număr foarte mare, dar condiția pentru acest lucru rămâne vaccinarea”, a spus, miercuri, Emil Boc.

Boc a mai spus că în aceste condiții, și alt tip de evenimente private precum nunți sau botezuri vor avea loc în următoarea perioadă, însă, „totul depinde de gradul de vaccinare”.

Județul Cluj se află pe prima poziție la capitolul vaccinare în țară, iar procentul clujenilor vaccinați cu prima doză este de peste 47% și deci, în curând, se va atinge rata de vaccinare de 50% a populației din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *