Liviu Dragnea rămâne la închisoare! Decizia este definitivă

Politica nationala

Tribunalul București i-a respins cererea de eliberare condiționată a fostului lider al PSD, iar decizia este definitivă.

Contestaţia la hotărârea Judecătoriei Sectorului 5, care a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiţionată a fostului lider PSD ca fiind neîntemeiată, a fost respinsă şi joi de magistraţii Tribunalului Bucureşti, ca nefondată.

Liviu Dragnea solicita să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde a executat doi ani închisoare din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Propunerea sau cererea de eliberare condiţionată va putea fi reînnoită dupa 27 august 2021. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă. Magistraţii Tribunalului Bucureşti amânaseră pentru joi decizia privind eliberarea condiţionată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Tribunalul a judecat o contestaţie la hotărârea Judecătoriei Sectorului 5, care a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiţionată a fostului lider PSD, ca fiind neîntemeiată, relatează Mediafax.

Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte pedeapsa, precum şi decizia definitivă a magistraţilor, care i-au dat dreptate fostului preşedinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoaşterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *