Cîţu, despre o viitoare remaniere: „Sunt miniştri care au o performanţă foarte bună şi unii care au rămas în urmă”

Politica nationala

Premierul Florin Cîţu a explicat marţi seară, la TVR 1, că nu îşi doreşte o remaniere pe termen scurt, însă va merge în această direcţie dacă va ajunge la concluzia că o astfdel e decizie va duce la un Guvern mai puternic.

„Niciodată nu-mi doresc o remaniere. Nu îmi doresc o remaniere. V-am spus, aceste lucruri se întâmplă doar dacă văd că acea decizie va duce la un guvern mai puternic, un guvern care va implementa măsurile mai repede”, a declarat Florin Cîţu, citat de Agerpres.

Întrebat dacă acum este în situaţia de a lua o astfel de decizie, şeful Guvernului a replicat: „În acest moment, nu”.

Premierul susţine că face zilnic evaluarea miniştrilor, iar la un moment dat va trage linie. „Şi atunci anunţ decizia mea, când trag linia anunţ decizia”, a adăugat Cîţu.

„Sunt miniştri care au o performanţă foarte bună şi sunt miniştri care au rămas în urmă şi nu o spun eu asta. Uitaţi-vă şi în sondajele de opinie şi peste tot. Se vede clar că unii miniştri au o performanţă foarte bună, comunică, vorbesc cu oamenii, explică, vin cu măsuri, chiar dacă sunt controversate câteodată, dar sunt măsuri”, a susţinut Cîţu.

Întrebat dacă va merge mai departe cu aceştia, prim-ministrul a răspuns: „O să vedem atunci când trag linie, dar eu să ştiţi că-i avertizez pe miniştri în timp, dacă am discuţii cu ei şi spun că aici trebuie să meargă lucrurile în direcţia respectivă, aici am promis că facem asta şi nu am făcut, deci am aceste discuţii cu miniştrii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *