Bashar Molhelm, primul liberal clujean care sare în apărarea lui Alin Tișe și atacă dur USRPLUS în chestiunea Tarnița și Beliș

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Consilierul județean clujean Bashar Molhelm este primul liberal clujean care sare, după mult timp,  în apărarea lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean și care atacă dur, în replică,  USRPLUS Cluj în chestiunea Tarnița/Beliș. USRPLUS Cluj a adus, printr-un comunicat, critici puternice lui Alin Tișe, lider important al PNL  Cluj.
 
„Observ, din păcate, că așa-zișii politicieni de la USR Plus Cluj ar fi dispuși să afirme, chiar și în cazul unei eclipse, că PNL a luat în cârcă luna și a ascuns-o.
Niște politicieni care vor să pară responsabili, care în loc să dezbată matur cu partenerii lor, inclusiv pe subiectul Tarnița, aleg să vorbească precum comuniștii din ’47 despre anchetarea unui politician liberal care nu a fost de acord cu ideile lor – majoritatea fiind absolut jenante.
Regulamentul a fost supus dezbaterii publice și nu pentru mofturile politice ale unora sau altora.
Doamnelor și domnilor de la USR Plus, câștigați și dumneavoastră o bătălie uninominală la Consiliul Județean Cluj, asfaltați măcar 15% din câte drumuri județene au fost asfaltate în ultimii doi ani, în special în zona de munte a Clujului (inclusiv drumul Gilău – Mărișel de pe lângă Tarnița), apoi folosiți apelative precum „arogant, răutăcios, complet necooperant” și mai ales bun de „anchetat’’.
Mai bine ne-ar prezenta curajoșii guralivi de la USR Plus care sunt proiectele lor pentru Cluj și clujeni.”, a scris Bashar Molhelm pe contul său dintr-o rețea de socializare.
 
Atacul USRPLUS Cluj la Tișe AICI
 
Cazul Tarnița/Beliș AICI
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *