Coleșa, AUR Cluj, raport la 6 luni. ”Nu prea conlucrăm, noi, parlamentarii clujeni”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ilie-Alin Coleșa, parlamentar de Cluj al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), și-a prezentat miercuri raportul de activitate pe 6 luni, într-o conferință de presă la sediul biroului parlamentar.

El a prezentat cele mai importante proiecte la care a lucrat între ianuarie-iunie 2021.

„Am fost inițiator principal la o inițiativă legislativă, am scris multe articole sau amendamente pe alte inițiative, dar pe asta am scris-o singur. Am depus-o săptămâna trecută, este vorba despre modificarea și completarea codului fiscal privind unele măsuri fiscale cu scopul redresării demografice, prin încurajarea natalității și a muncii. Pentru a găsi soluții la actuala criză demografică în care ne aflăm, trebuie să găsim soluții simple și eficiente. Codul fiscal s-ar modifica, astfel încât cei care au copii, persoane în întreținere, să beneficieze de reduceri reale ale impozitului pe salariu. Impozitul pe salariu ar fi invers proporțional cu numărul de copii. Natalitatea și munca ar fi încurajate în acest mod”, a spus acesta.

Coleșa a explicat că a avut intervenții și a lucrat pe legea privind condamnarea incitării la ură și discriminare, legea educației sexuale, dar  si amendamente și interpelări  în ceea ce privește discriminarea pe bază de… vaccinare. Coleșa e anti-mască si nu a purtat-o la conferință de presă, si nici consilierii săi.

Întrebat de reporterul Clujul Politic cum se înțelege cu ceilalți parlamentari de Cluj, acesta a spus că are relații bune dar nu a depus nici un proiect comun, nici nu a ost susținut de aceștia. ”Nu prea conlucrăm” a spus deputatul AUR.

Foto: Thomas Poledna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *