Tarcea: „Suntem în grafic cu lucrările de pe 21 Decembrie, în avans pe anumite tronsoane. Se lucrează și noaptea”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Într-o intervenție vineri dimineață la un post local, viceprimarul Dan Tarcea a vorbit despre lucrările de modernizare de pe B-dul 21 Decembrie 1989, despre care acesta susține că sunt în grafic și chiar în avans pe anumite tronsoane.

Tarcea a declarat că se lucrează și noaptea la intensitate maximă, iar rezultatele se văd.

„Suntem în grafic cu lucrările de pe strada 21 Decembrie, până în acest moment nu sunt întârzieri, chiar sunt pe anumite tronsoane în avans, acolo se lucrează noaptea, pentru că altfel se blochează câteva benzi.

Am avut discuții cu constructorul să încercăm să lucrăm și pe perioada de zi, în trei schimburi, a optat pentru această variantă să lucreze noaptea. Chiar în această săptămână am avut discuțiile pentru a lucra și ziua, dar să știți că se lucrează noaptea. Uitați-vă și faceți analiza ce se întâmplă după fiecare zi, veți vedea că metrul pătrat de pavaj este din ce în ce mai mare”, a declarat Tarcea.

Până în luna octombrie avem o promisiune din partea constructorului că va reuși să termine partea de asfalt, să vedem că se și întâmplă, a mai susținut viceprimarul.

Foto: Transilvania Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *