Maria Forna: „USR-PLUS au uitat cam repede momente precum 10 august și toate abuzurile săvârșite de Dragnea”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Consilierul județean și secretarul general adjunct al PNL Cluj, Maria Forna a criticat USR-PLUS pentru decizia de a retrage sprijinul politic pentru premierul Florin Cîțu, aruncând coaliția de guvernare în cea mai complicată criză de până acum.

Prin refuzul de a mai guverna, USR-PLUS refuză implicit să ia parte la dezvoltarea României și anulează votul de încredere pe care l-au primit de la cetățeni la alegerile parlamentare!

Cu atât mai mult cu cât este regretabil demersul USR-PLUS de a iniția o moțiune de cenzură împotriva Guvernului din care face parte încercând, în mod disperat, de a găsi sprijin și alianțe cu PSD și AUR pentru acest demers. Până astăzi, PSD și AUR au fost ciumă, de astăzi sunt mumă! Se pare că USR-PLUS au uitat cam repede momente precum 10 august și toate abuzurile săvârșite de Dragnea, Dăncilă, Iordache, Bădălău sau alții. Pentru că, vorba aceea, „ca să treci puntea, te faci frate și cu diavolul”. USR-PLUS acționează într-o manieră dezamăgitoare sentiment pe care, în mod cert, îl simt mai ales votanții alianței, cei care și-au pus speranța și încrederea că „oamenii noi” nu vor avea metehne vechi.

Dezvoltarea României a fost, este și va fi un obiectiv asumat de către Guvernul condus de premierul Florin Cîțu, cel care are toată susținerea PNL și a președintelui Klaus Iohannis de a duce mai departe reformele pe care le-am promis cetățenilor. Inclusiv programul „Anghel Saligny”, contestat de USR-PLUS dar atât de vital pentru zonele rurale. România nu înseamnă doar mediul urban, acolo unde se află electoratul USR-PLUS. România înseamnă și sate și comune fără asfalt, fără apă și canalizare sau fără rețele de gaze. Iar pentru a avea standarde europene la noi acasă, este nevoie de investiții masive care să genereze bunăstare, creștere economică și locuri de muncă și nu de o criză politică inutilă”, a scris Maria Forna pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *